Maasdam 50% grăsime

Maasdam 50% grăsime
Maasdam 50% grăsime

Procesul natural de maturare durează cinci săptămâni, ceea ce face ca  Maasdam Frico să aibă un gust delicios, dulce și o ușoară aromă de alune. Datorită găurilor sale și gustului acesteia, este adesea menționată ca fiind Emmentaler olandez. Poate fi adăugată la orice fel de mâncare, caldă sau rece, mâncată ca o simplă gustare sau o putem folosi la sandwich; De asemenea, este brânza perfectă pentru fondue de brânză. Maasdam este recunoscut prin forma sa caracteristică, cilindrică și ușor bombată. Găurile din interiorul brânzei sunt formate în timpul perioadei de maturare.

Informații despre produs:

  • aromă puternică
  • timp de maturare 5 săptămâni
  • grăsime în substanță uscată 45%
Conținut mediu de nutrienți pentru 100g:
Valoare energetică:
1452 kJ / 346 kcal
Proteine: 26g
Carbohidrați: 0g
Grăsimi: 27g
Sare: 0,5g
Calciu: 850 mg