Zarpellon

Bun venit la lactatele Zarpellon!

În 1935, Joseph Zarpellon, a decis să înființeze un comerț de produse lactate la poalele Alpilor Venețieni, iar în 1970 compania a fost transformată în societate pe acțiuni. În următorul an, Zarpellon, începe o nouă producție și încearcă brânza locală și națională ca Grana Padano, Montasio, Asiago, brânza Provolone și untul. Cu 120 de angajați, 22 de mii de metri pătrați de suprafață și o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro pe an, astăzi Zarpellon, este un reper internațional pentru producția, ambalarea și comercializarea untului și a brânzei.Producția și maturarea lui Grana Padano în casa Zarpellon a început în 1971. Astăzi produce 90 de mii de forme pe an. Laptele utilizat este rezultatul unei hrăniri strict controlate a bovinelor. Acestea sunt recunoscute ca fiind potrivite, în mod special, pentru Grana Padano. Laptele este colectat numai în fermele autorizate. Fiecare fază de prelucrare este supusă unui control constant pentru a asigura consumatorului maximul în ceea ce privește calitatea. Zarpellon a maturat întotdeauna Parmigiano Reggiano, Asiago, Montasio și alte produse.

 

O parte din produsele noastre:

Translate »