Andechser

andechser

Bun venit la lactatele BIO Andechser Natur!

Cu peste 30 de ani în urmă, lactatele Andechser Scheitz au stabilit un ghid simplu de “pionierat ecologic” cu motto-ul: “Lasă lucrurile naturale, naturale” și au rămas la această formulă până în zilele noastre. Andechser Dairy Scheitz și personalul său, nu numai că visează la vaci fericite și capre fericite, ci visează la oameni fericiți. De aceea, doresc ca ramura organică să fie, nu numai sustenabilă și sensibilă, ci doresc să crească și să prospere, astfel încât să poată oferi fermierilor și producătorilor de produse lactate o perspectivă sigură pentru viitor.
“Respectul și responsabilitatea față de omenire și natură fac parte din filosofia companiei noastre. Cu produsele noastre ecologice avem, de asemenea, dorința de a contribui activ la o dietă sănătoasă, la un mediu curat și la păstrarea structurilor agricole tradiționale. Prin urmare, în conformitate cu motto-ul “lăsa lucrurile naturale, naturale”, procesăm doar produse brute și certificate ecologic și fără aditivi artificiali, arome și substanțe modificate genetic.”
 

Există produse lactate BIO pentru toți consumatorii care doresc un regim alimentar echilibrat și sănătos, în concordanță cu un stil de viață ecologic și în strânsă legatură cu natura!

O parte din produsele noastre: