MinusL (Fără Lactoză)

Bun venit la lactatele MinusL, produse fără lactoză!

MinusL face parte din grupul OMIRA, care a fost fondat în timpul crizei financiare din anul 1929. Accentul de OMIRA a fost inițial în producția de unt. Procesul de producere de smântână dulce a fost dezvoltat în 1941 de către Dr. Fritz. Acest proces este folosit până astăzi. În 1999 a existat cooperarea OMIRA cu fabricile de lapte Neuburg și Donau; prin aceasta, OMIRA, extinde gama lor de produse cu multe produse noi din lactate durabile și deserturi. Marca MinusL, fără lactoză, a fost înființată în anul 2001. Fiecare fermă deține o medie de 40-50 de vaci, care sunt hrănite cu ajutorul furajelor proprii ale fermelor, care provin din pășuni și din culturi cultivate, suplimentate cu furaje concentrate.
Pentru produsele MinusL, zahărul din lapte, lactoza, este defalcat printr-un proces special, astfel încât produsul să conțină doar un conținut de lactoză măsurând mai puțin de 0,1 g / 100 g. Ca urmare, persoanele care au intoleranță la lactoză nu mai trebuie să se abțină de la a consuma lapte și produse lactate. Cu peste 80 de produse fără lactoză, MinusL vă oferă în prezent o gamă largă de alimente și băuturi de înaltă calitate!
“Obiectivul nostru este de a oferi clienților noștri produse lactate de înaltă calitate provenite din laptele producătorilor de lactate. Calitatea este pe primul loc!”

 

O parte din produsele noastre: