Solo Italia

 

Bun venit la produsele Solo Italia!

Calitatea, autenticitatea, inovația și dinamismul: acestea sunt valorile fundamentale Solo Italia

În fabrica noastră de la Ossona, lângă Milano, producem deserturile italiene conform tradiției, încă din anul 1991.

Am aflat că bunătatea provine dintr-o combinație de factori: modernizarea continuă, pentru a introduce noi tehnologii, atenția acordată celor mai stricți parametri de sănătate și siguranță, și garanțiile oferite de un ciclu complet de producție. Combinăm toate acestea cu căutarea meticuloasă a calității materiilor prime, în conformitate cu rețetele tradiționale.

Solo Italia se distinge printr-o forță de inovare care se reflectă în cercetare și dezvoltare continuă. Cercetarea și dezvoltarea noastră se concentrează pe îmbunătățirea produselor existente și pe dezvoltarea de produse noi.

Angajamentul nostru constant de a menține calitatea unui produs făcut manual, împreună cu siguranța alimentară oferită de producție folosind cele mai noi tehnologii, face ca firma noastră să devină unul dintre cei care poartă standardul tradiției italiene de dulciuri în întreaga lume.  Prin utilizarea unei linii speciale de producție pilot, laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare testează noi rețete și încearcă noi arome pentru a satisface  diversele cerințe ale pieței.

Noi garantăm consumatorilor un nivel înalt de siguranță și calitate, prin controlul strict al materiilor prime utilizate și controlul constant al întregului lanț de producție, reflectat de certificările de prestigiu obținute: ISO 9001, IFS, BRC și HALAL.

 

Produse